Ons Import Proces

Onze procedure is eenvoudig en transparant. We kopen motoren waarvan we denken dat ze tcool zijn of met een beetje hulp cool kunnen worden. Er zijn 3 verschillende stadia die ze doorlopen en u als klant kunt beslissen wanneer u betrokken wilt worden. De motoren op onze site geven aan in welk stadium ze zich bevinden en wat hun huidige prijs is. U kunt besluiten om meteen mee te doen, wat betekent dat u dan de huidige prijs betaalt. Maar laten we zeggen dat de motor nog steeds in Amerika is, u in Nederland woont, en niet alle gedoe en onzekerheid wilt om deze fiets te laten inspecteren en op kenteken zetten (RDW), maar u wel zeker wilt zijn dat deze van u is zodra dit alles is gedaan….  dat kan. Zoek gewoon het tabblad op de bijbehorende motorpagina en u zult zien wat de motor u zal kosten.

Stadium 1 – US

Stage 1 - US

Omdat dit niet onze eerste import is, weten we waar en hoe we de juiste motor voor de juiste prijs kunnen krijgen. Alle motoren die we kopen, ondergaan een grondig screeningsproces voordat we het kopen. Nadat deze is gekocht, wordt het door een van onze vertrouwde en verzekerde lokale transportbedrijven naar de haven van keuze (New York, Houston, Miami, LA) getransporteerd. De motor wordt naar Europa verscheept in een beveiligde en gesloten container. Als u in dit stadium wilt meedoen, kunt u de bestemmingshaven kiezen, maar als we nog geen klant hebben, is Felixstowe (UK) de haven van EU-toegang.

Stadium 2 – UK

Stage 2 - UK

Deze hindernis is die van papierwerk, waarbij belasting moet worden betaald (bij voorkeur het laagst mogelijke bedrag), en een behoorlijke hoeveelheid papierwerk om de motor officieel in de EU te importeren. Om een ​​motor te kunnen registreren, moet deze voldoen aan de lokale vereisten. Amerikaanse specificaties verschillen van EU-specificaties. U kunt beslissen om mee te doen voordat een motor wordt belast, geïnspecteerd en geregistreerd, of nadat dit allemaal is gebeurd. De laatste kost je meer, maar dan heb je een motor die klaar staat om de open weg op te gaan. Elke motor die we via onze website aanbieden, heeft deze huidige prijs op hun pagina staan.

Stadium 3 – NL

Stage 3 - NL

Motoren die niet binnen 6 weken na aankomst in de UK worden verkocht, worden naar Nederland gebracht. Nogmaals, u kunt beslissen om mee te doen voordat een motor wordt belast, geïnspecteerd en geregistreerd, of nadat dit alles is gedaan.

Fly & Drive pakket

Fly & Drive

Heb je een motor in Amerika gezien die je zelf wilt kopen? Misschien wil je er wel mee rijden voordat deze wordt verzonden? Maar u wilt het risico van een verkeerde aankoop minimaliseren, niet helemaal weet hoe u daar een verzekering en betalingen regelt, lokaal transport verzorgt en hulp nodig hebt bij het importproces? Laat een bericht achter. Voor een nominaal bedrag overleggen we over deze zaken, waarbij u altijd de controle behoud.