Welkom bij CustomTwin

Onze missie

Het is onze missie om meer kick-ass custom choppers, bobbers en Harleys op de Europese weg te krijgen! Dit doen we door bouw, verbouw en importeren van gave motoren.

@CustomTwin is het mogelijk een motor te laten bouwen die helemaal naar uw eigen stijl en wensen is gebouwd. Samen gaan wij op zoek hoe we uw droommotor werkelijkheid laten worden. Dit kan op basis van een bestaande motor die we customizen, of ground up.

Op basis van overleg en voorbeelden komen we samen tot een voorstelling waarin kleur- materiaal- en onderdelengebruik naar voren komen, welke tevens dient als startpunt voor de bouw van uw prachtige, persoonlijke en exclusieve motor. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor het customizen en bouwen van uw motor gebruiken wij onderdelen die wij handmatig maken of aanpassen waarbij kwaliteit voorop staat. Zo krijgt u een motor die zeker op vele fronten exclusief is en gegarandeerd de hoofden doet draaien.

De motoren die wij importeren zijn al gechopped of aangepast, en anders zorgen wij daarvoor. Ze hebben allemaal potentie!

Al onze motoren worden standaard volledig onderhouden geleverd, inclusief 3 maanden garantie.